نشرات زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
فارسی English عربي
4568
-
الف
+

طرز تهیه «دیگچه» نذری ماه محرم در افغانستان+ویدیو

در این گزارش با طرز تهیه «دیگچه»، نذری ماه محرم در افغانستان آشنا می شوید.

به گزارش آی فیلم 2، یکی از رسوم نیک و پسندیده ماه های محرم و صفر پختن نذری است، نذری هم فقط محدود به یک نقطه یا ساحات محدودی از جهان نمی‌شود بلکه بسیاری از مسلمانان و حتی پیروان سایر ادیان جهان در این ماه‌ها رسم تهیه و توزیع غذای نذری دارند.

 یکی از معروف ترین غذای نذری در افغانستان «دیگچه» نام دارد که شبیه شیربرنج رایج در ایران است با این تفاوت که غلظت بیشتری دارد.

مواد لازم :

 برنج لگ(برنج پودینگ):  1 کیلو گرام

چای قیماق: 1 پیمانه

 بوره(شکر): به مقدار ضرورت

شیر: 3 لیترپ

روغن نباتی یا روغن زرد:  ۲۰۰ گرام

گلاب: 1 پیمانه

هل: 1 قاشق غذاخوری

خلال بادام: ۲۰۰ گرام

خلال پسته یا پودر پسته :۲۰۰ گرام

نمک: به مقدار ضرورت

طرز تهیه :

ابتدا برنج را چند بار شسته و ۲۴ ساعت قبل خیس کنید.

سپس برنج آب و گلاب را به مدت 15 دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید تا دانه های برنج کمی نرم گردد، سپس دو کیلو  شیر را اضافه کنید.

مرتب مواد را هم بزنید، همین که دانه های برنج مغز نداشت بوره(شکر) را اضافه کنید.

روغن را داغ نموده و همراه هل مخلوط  کنید.

دیگچه را روی حرارت ملایم برای مدت یک ساعت قرار دهید.

بعد از یک ساعت دیگچه شما آماده شده همراه خلال پسته و بادام تزئین نموده میل کنید.

در پیوند با این گزارش بیشتر بخوانید :

چگونه یک «آشک» مزه دار درست کنیم؟ + عکس و ویدیو

طرز تهیه «آی خانم» غذای مزه دار افغانستانی + ویدیو و عکس

آموزش پخت «قابلی پلو» غذای معروف افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «کیچیری قروت» غذای لذیذ افغانستانی + عکس و ویدیو

آموزش پخت «چاینکی» غذای محلی افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه «شیرپیره» شیرینی جذاب افغانستانی + عکس و ویدیو

آشنایی با سنت پخت نذر «دلده افغانستانی» در ماه صفر + نحوه پخت

آموزش پخت «زمرد پلو» غذای لذیذ افغانستان + ویدیو و عکس

طرز تهیه قروتی+ویدیو

بورانی بادنجان افغانستانی بپزید+ویدیو

آموزش پخت کوفته به سبک مردم افغانستان+ویدیو

چگونه یک «سیمیان» مزه دار تهیه کنیم؟

طرز تهیه «روت جواری» شیرینی پرطرفدار افغانستانی + عکس و ویدیو

طرز تهیه «پکوره کچالو»+ویدیو

طرز تهیه «بولانی» افغانستان که شهرت جهانی دارد+ویدیو

طرز پخت «گلاب جامن»؛ شیرینی مناسب ماه مبارک رمضان+ویدیو

طرز پخت «حلوای زردک» به سبک مردم افغانستان+ویدیو

آشپزی به سبک مردم افغانستان؛ چنگالی+ویدیو

«آش بدخشی» غذای مزه دار ولایت بدخشان+ویدیو

طرز تهیه « کوماچک»؛ نان صبحانه مزه دار+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «آش کشیده» افغانستان+ویدیو و تصاویر

طرز تهیه «نان مزاری»+ویدیو

طرز تهیه «شورنخود»+ویدیو

طرز تهیه «یخنی پلو»+ویدیو

طرز تهیه «بسراق» یا «خجور»+ویدیو

طرز تهیه «شیریخ مزاری»+ویدیو

طرز تهیه «کرایی مرغ»+ویدیو

طرز تهیه «قتلمه» شیرینی مزه دار مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «چلپک» نان صبحانه مزه دار مردم افغانستان+ویدیو

طرز تهیه «آش کته» غذای ساده مردم افغانستان+ویدیو

 

ع ا

نظر شما
ارسال نظر